Hoe Het Werkt

Oplossingen voor de gehele ticketing levenscyclus


Maak gratis een ticketshop aan en start je ticketverkoop binnen enkele minuten. Scan je tickets eenvoudig voor entree management via onze NeoTicket scan app. Ontvang een rapportage om op de hoogte te blijven.

Maak Ticketshop

Verkoop Tickets

Beheer Ticketing

Scan Tickets

Analyseer Rapportages

Marketing & Sales

Recruitment

Entree Management

Business Intelligence

Consultancy Diensten

Ondersteunende ticketing diensten 


Versterk je team met onze marketing en sales afdeling. Ondersteuning voor op je evenement om tickets te scannen. Verkoop meer tickets door slim om te gaan met je data en consultancy diensten.


Start je ticketshop 


Eén plek voor je evenementen om tickets te verkopen. Creëer eenvoudig events, tickets en gastenlijsten. Hou je administratie bij en werk samen met je team in flow. 


Integreer eenvoudig in je site


Eén stukje code knippen en plakken in je website. Laat je fans in vier stappen de tickets bestellen; overzicht van evenementen, evenement details, persoonlijke informatie en betalingen.


Ontvang je tickets


Je fans ontvangen direct de tickets in de mobiele app en per mail. Zo heeft je fan de tickets met- én zonder internetverbinding altijd op zak.


Scan tickets voor entree management


Gebruik elke smartphone en tablet als ticket scanner met onze scan app. De app werkt zowel online als offline.

API Integraties

App Kits

Betaaloplossingen

Ontwikkel met API integraties, app kits en betaaloplossingen


Bouw het NeoTicket platform uit met tools voor marketing, advertenties, data, analytics, sales, e-commerce, productiviteit, entree management, betalingen en klantenservice. Denk aan MailChimp, ActiveCampaign, HubSpot, Mollie, Stripe, Whatsapp en meer...